Υλικά
1 κιλό γιαούρτι χύμα πλήρες
1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι
2 χούφτες τριμμένο ξερό δύοσμο
1/2 ποτήρι νερού λάδι
1/2 ποτήρι κρασιού νερό
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό περίπου 6-7 λεπτά.
Κατόπιν ανακατεύουμε δυνατά το γιαούρτι με το 1 νερό, μέχρι να αραιώσει.
Σ'ένα τηγάνι βάζουμε να κάψει το λάδι με τον δυόσμο.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το μακαρονάκι το γιαούρτι, προσθέτουμε λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Όταν κάψει το λάδι το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε συνέχεια. Αφήνουμε να πάρει μια βράση ακόμα ... και σερβίρουμε!